Robert Shwartman no ha tingut rival per aconseguir la pole position per a la segona cursa del cap de setmana de la Formula Renault 2.0 Eurocup. El d’R-ace GP sortirà per davant del seu company Defoury, mentre el jove de Red Bull, Dan Tickum ha estat tercer.

Primers minuts de classificació del Grup B en que s’ha viscut un duel tu a tu entre Max Defourny (R-ace GP) i Sacha Fenestraz (Josef Kaufmann Racing) on ambdós pilots han anat intercanviant posicions durant la sessió abans de la bandera vermella a falta de 2 minuts causada per el jove pilot de Renault, Jarno Opmeer (MP Motorsport) en quedar-se aturat a la grava al revolt 6.

Tot i això, no hi hauria temps per millorar la volta de la Defourny que es situava en pole position provisional amb un 2:13.181.

Aquest temps seria clarament millorat per Dan Ticktum (Arden Motorsport) ja en la seva primera volta ràpida en ser un dels únics pilots que decidia sortir a pista amb pneumàtics de sec, fet que ha causat que altres pilots reaccionessin entrant a box per canviar pneumàtics.

Però ningú podria fer res a les voltes ràpides de Robert Shwartzman (R-ace GP) que s’enduia la seva segona pole position de la temporada.

Resultats Top10: 1 Shwartzman 2 Defourny 3 Ticktum 4 Fenestraz 5 Palmer 6 Cordeel 7 Aubry 8  Guzmán 9 Verschoor 10 Fewtrell