Arjun Maini ha aconseguit la seva primera victòria a la GP3 Series durant la segona cursa del cap de setmana al circuit de Barcelona-Catalunya. El indi s’ha imposat a Boccolacci i al seu company d’equip a Jenzer, Alessio Lorandi.

Amb una mala sortida per part del pole sitter de graella invertida, Raoul Hymann (Campos Racing), Arjun Maini (Jenzer Motorsport) aprofitava la situació per agafar el liderat seguit de Dorian Boccolacci (Trident). Al darrere Leo Pulccini (Arden International) veia com la seva cursa s’anava a norris en trencar l’aleró davanter.

De seguida els dos líders s’escapaven de la resta, Boccolacci usava el DRS per intentar superar al pilot indi però sense resultats tot i anar tota la volta en paral·lel amb el pilot de desenvolupament de Haas. Aquesta acció facilitava a Anthoine Hubert (ART Grand Prix) a atrapar-los després de superar a Hymann.

Boccolacci finalment no superaria a Maini que s’escapava del francès, mentre Hubert perdia el podi en ser superat per Alessio Lorandi (Jenzer Motorsport). Per darrere el de ART finalitzarien els seus companys d’equip Russell i Fukuzumi que superaven a Hymann. Tancava la zona de punts Santino Ferrucci (Dams).

Pel que fa al campionat de pilots, Fukuzumi deixa Barcelona amb el liderat en el campionat amb 29 punts, 4 més que Lorandi i 8 més que Maini. En quarta posició empatats amb 20 punts es situen Boccolacci, Russell i Hubert.

Resultat:

Pos

Driver

Team

Gap

1

Arun Maini

Jenzer Motorsport

17 Laps

2

Dorian Boccolacci

Trident

6

3

Alessio Lorandi

Jenzer Motorsport

7,1

4

Anhoine Hubert

ART Grand Prix

8,2

5

George Russell

ART Grand Prix

9,3

6

Nirei Fukuzumi

ART Grand Prix

11,3

7

Raoul Hymann

Campos Racing

14

8

Santino Ferrucci

Dams

16,6

9

Kevin Jörg

Trident

17,8

10

Julien Falchero

Campos Racing

20,2

11

Guiliano Alesi

Trident

23,2

12

Jack Aitken

ART Grand Prix

23,5

13

Bruno Baptista

Dams

26,8

14

Niko Kari

Arden International

27,8

15

Steijin Schothorst

Arden International

29,7

16

Marcos Siebert

Campos Racing

31

17

Leo Pulcini

Arden International

66,6

18

Ryan Tveter

Trident

1 Lap

19

Tatiana Calderón

Dams

Retired