La segona cursa de Formula 2 a Montmeló ha finalitzat amb Nobuharu Matsushita trobant-se amb la victòria després d’un absurd error de Nicholas Latifi, que ha finalitzat tercer. Segon ha sigut Oliver Rowland.

La cursa va començar i Artem Markelov va realitzar una sortida pèsima i va caure fins la novena. Nicholas Latifi va pujar de la tercera a la primera posició mentre que Gustav Malja va conservar la segona plaça. Per darrere, Ralph Boschung es va quedar parat en la sortida i, uns revolts, es van tocar Nyck de Vries Antonio Fuoco. Els dos monoplaces es van quedar aturats i van haver de ser retirats, fet que va provocar l’aparició del Safety Car.

El cotxe de seguretat va estar només una volta a pista i, en tornar a velocitat de cursa, Charles Leclerc, que sortia vuitè i seguia a la mateixa posició, va superar Jordan KingOliver Rowland, que també havia començat bé la cursa, va superar Luca Ghiotto per la quarta plaça. Sean Gelael fue penalizado con 10 segundos por adelantar a Sergio Canamasas con el Safety Car en pista.

Durant les properes voltes, no estava succeint res destacable. En la volta 11, Alex Albon Leclerc van superar un Ghiotto que uns revolts després perdria també la posició amb Markelov. Per davant, els tres primers pilots s’estaven apropant. Nobuharu Matsushita va forçar l’error de Malja al primer revolt i el va superar per posar-se segon. El süec va perdre també la tercera posició amb RowlandMalja tenia un ritme molt poc competitiu i, en la volta 16, Albon Leclerc van arribar a la seva posició. El monegasc va superar el tailandès a la volta 20, però Malja encara estava al davant dels dos. Un gir més tard, el de Prema va superar el de Racing Engineering i ja era quart.

En la volta 22 i després d’haver liderat còmodament tota la cursa, Latifi es va sortir de la pista i va ser superat per un Matsushita que s’havia trobat amb la victòria. Rowland també va superar el canadenc, però aquest va intentar recuperar la posició. Al penúltim gir, King va superar Albon pel sisè lloc. En la darrera volta, King va avançar Malja Ghiotto va superar Albon.

La cursa va acabar així i Matsushita va aconseguir la seva primera victòria de la temporada i la tercera de la temporada. El japonès ha fet una bona sortida i s’ha mantingut al capdavant, sense cometre errors, fins que els seus rivals els han comés. En segona posició ha finalitzat Rowland, també molt sòlid i competitiu; i tercer ha estat Latifi, que ha perdut la cursa a falta de cinc voltes degut a un inexplicable error mentre liderava amb diversos segons de marge.

Amb aquests resultats, Leclerc, que ha sigut quart, amplia el seu liderat i té ara 73 punts, seguit de Rowland amb 47, Ghiotto amb 38, Markelov amb 34 i Matsushita amb 31. Així finalitza la segona ronda del campionat de Formula 2, el següent escenari serà el circuit de Monaco, on es disputaran curses els dies 27 i 28 de maig.