Robert Shwartzman ha aconseguit la victòria en la primera cursa de la Fórmula Renault 2.0 Eurocup. El pilot rus s’ha mantingut per davant del seu company de R-ace GP, Will Palmer, que s’està jugant el títol aquest cap de setmana. Gabriel Aubry ha pujat al podi després de superar a Sacha Fenestraz, actual líder del campionat.


CIRCUIT DE BARCELONA-CATALUNYA | Comença la conclusió de la Formula Renault 2.0 Eurocup amb una carrera polèmica. L’equip R-ace GP ha aconseguit la victòria amb un aclaparador Robert Shwartzman, que ha liderat sobre el seu company Will Palmer des de la sortida. L’anglès està lluitant pel títol en aquesta última ronda amb molts punts de desavantatge, però tot i així el pilot tutelat per SMP Racing no ha volgut cedir-li el triomf i s’ha mantingut tres segons per davant al final de la cursa.

En tercer lloc ha acabat Gabriel Aubry (Tech 1 Racing), que ha avançat al seu compatriota Sacha Fenestraz (Josef Kaufmann Racing) per prendre-li l’últim esglaó del podi. No obstant això, Fenestraz segueix mantenint una bona distància per guanyar demà el títol de campió, amb 46,5 punts de marge sobre Palmer. Si no abandona les dues carreres restants, l’anglès de R-ace ho tindrà bastant complicat per prendre-li el campionat.

En cinquè lloc ha acabat el rookie del dia, Richard Verschoor (MP Motorsport), que s’ha mostrat molt satisfet amb el rendiment del seu monoplaça. Això li ha permès remuntar des del desè lloc, obtenint un bon grapat de punts i a la recerca de millors resultats per a aquesta tarda i demà.

La zona de punts l’han completat Max Defourny (R-ace GP) en sisè lloc, seguit per Neil Verhagen (MP Motorsport), Logan Sargeant (R-ace GP), Charles Milesi (R-ace GP) i Raul Guzman (R -ace GP) que va remuntar des de la 17a posició. El català Xavier Lloveras (AVF) ha ascendit fins a la 21a posició després d’algun bon avançament a la recta de meta.

Aquesta tarda a les 17:00, hora local, es disputarà la segona classificació del cap de setmana per formar la graella de sortida de la segona cursa que es disputarà demà.