Robert Shwartzman ha aconseguit la primera pole del cap de setmana de la Fórmula Renault 2.0 Eurocup al circuit de Barcelona-Catalunya. El rus s’ha imposat per una sola dècima a Will Power i a Sacha Fenestraz.


CIRCUIT BARCELONA-CATALUNYA | La sessió ha començat de bon matí per obrir el dia de motor al Circuit de Barcelona-Catalunya. Sota cels coberts, la Formula Renault 2.0 Eurocup ha disputat la primera classificació del cap de setmana. Després d’una lluita intensa que ha començat, sense treva, a falta de deu minuts per a la conclusió, el més hàbil ha estat aquesta vegada Robert Shwartzman (R-ace GP).

El pilot rus tutelat per SMP Racing ha aconseguit un gran temps d’1:41.974, sent l’únic a baixar la barrera dels 1:42. En segon lloc ha finalitzat Will Power, que d’aquesta manera contribuïa a regalar a l’equip R-ace GP l’íntegra primera fila de graella per a la primera cursa d’aquest dissabte. En tercer lloc ha acabat Sacha Fenestraz (Josef Kaufmann Racing), qui es juga el títol aquest cap de setmana.

En una sessió que s’ha desenvolupat sense més incidents, el Top 10 a la graella de sortida serà compost per Gabriel Aubry (Tech 1 Racing) seguit de Max Fewtrell (Tech 1 Racing), Max Defourny (R-ace GP), Charles Milesi (R-ace GP), Logan Sargeant (R-ace GP), Neil Verhagen (MP Motorsport) i tancant aquesta zona en desena posició Richard Verschoor (MP Motorsport).

Xavier Lloveras, pilot local patrocinat pel mateix Circuit de Barcelona-Catalunya i pel RACC, ha finalitzat en 24a posició.

La primera cursa del cap de setmana es disputarà a partir de les 12:35, hora local, en una prova a 25 minuts.