Tres pilots han patit penalitzacions després de la primera cursa de la Fórmula Renault 2.0 Eurocup a Barcelona.


CIRCUIT DE BARCELONA-CATALUNYA | La primera cursa de la Fórmula Renault 2.0 Eurocup no ha sortit impune per a alguns pilots que han acabat patint penalitzacions després d’aquesta primera mànega a Montmeló.

La primera penalització ha estat per a Raul Guzman (R-ace GP), que havia acabat en desena posició però ha estat penalitzat amb 25 segons en ser culpat pel seu toc amb el JD Motorsport d’Alexander Vartanyan. D’aquesta manera, el rus ascendeix al desè lloc per emportar-se el darrer punt de la ‘Race 1’.

En segon lloc, ha estat desqualificat de la cursa el AVF de Thomas Randle. El motiu ha estat la insuficient quantitat de gasolina en el seu dipòsit al final de la primera cursa. Per això, l’australià es queda en última posició sense punts, després d’haver aconseguit una meritòria onzena posició que amb la penalització de Guzman hagués estat la desena, el que li hagués donat un punt del qual no disposarà en el seu caseller.

Finalment, també ha estat penalitzat Charles Milesi (R-ace GP) amb dues posicions a la graella de sortida de la segona cursa al Circuit a causa de provocar una obstaculació en una maniobra d’avançament. No obstant això, el pilot francès manté la novena posició i els dos punts.