Robert Shwartzman ha aconseguit la victòria a la primera cursa de la temporada del Eurocup Formula Renault 2.0 disputada a Monza (Itàlia). El rus ha aguantat els atacs de Fenestraz que ha acabat segon, mentre Aubry ha completat el podi.

A la sortida l’autor de la pole, Robert Shwartzman (R-ace GP) mantenia la primera posició per davant de Gabriel Aubry (Tech 1 Racing) i Will Palmer (R-ace GP). Una sortida accidentada degut a la sortida de pista de Gabriel Pflucker (AVF) que se sortia de pista a Lesmos i xocava amb Zane Cordeel (Arden Motorsport), causant l’abandonament d’ambdós pilots i l’aparició del cotxe de seguretat.

El cotxe de seguretat abandonava la pista a falta de 15 minuts pel final. Shwartzman conservava el primer lloc, mentre que pel darrere Palmer perdia la posició de podi amb Sacha Fenestraz (Josef Kaufmann Racing). El pilot franco-argentí a continuació atacaria fortament el seu compatriota, Aubry, aconseguint l’avançament a La Parabollica.

La cursa seguia molt interessant a les posicions capdavanteres, Max Defourny (R-ace GP) aconseguia superar a Alex Peroni (Fortec Motorsports) per la cinquena posició a la segona xicana. Mentrestant Yifei Ye (Josef Kaufmann Racing), que rodava en setena posició, es veia superat per Henrique Chaves (AVF) i Max Fewtrell (Tech 1 Racing).

El segon cotxe de seguretat apareixia en pista, degut a un toc entre Alexey Korneev (JD Motorsport) i Sun Yue Tang. En reiniciar-se la cursa, de nou un accident, aquest cop a la Curva Grande propiciava el final inesperat de la cursa que acabava amb bandera vermella.

Shwartzman aconsegueix la seva primera victòria a la categoria i de la temporada, amb Fenestraz  i Aubry  al podi. El jove pilot de Renault Max Fewtrell (Tech 1 Racing) ha estat el millor debutant en vuitena posició.

Top10: 1 Shwartzman 2 Fenestraz 3 Aubry 4 Palmer 5 Defourny 6 Peroni 7 Chaves 8 Fewtrell 9 Ye 10 Verschoor