El pilot rus de l’equip R-ACE GP s’ha fet amb una altra victòria aquest cap de setmana a Le Castellet, on ha liderat de principi a final sense cap dificultat. Per darrere d’ell, Fenestraz s’ha alçat amb la segona posició i Max Defourny ha acabat tercer.

La cursa va començar amb una bona sortida per part dels pilots del capdavant de la graella, amb Shwartzman conservant la primera posició per davant de Fenestraz i Aubry, tot i que aquest es va veure avançat ben aviat per Max Defourny.

Durant la segona volta, el belga de R-ACE GP va començar a apropar-se als dos primers classificats aleshores, quedant-se a només 0.7 segons, mentre, per darrere, Chaves i Peroni patien un toc. Al cap d’un parell de voltes, Defourny es va desenganxar i va rodar en solitari. Per darrere d’ell, Aubry seguia en quarta posició, just per davant de Will Palmer, Ticktum i Fewtrell. La vuitena posició se la va guanyar Verschoor a Milesi en una ajustada lluita.

A la volta 8, el cotxe de Vartanyan va quedar aturat al vuitè revolt, cosa que va causar l’abandonament del pilot rus. Mentrestant, Milesi tornava a perdre una posició, aquesta vegada en favor de Yifei Ye.

Per davant, les posicions no patien cap canvi: Shwartzman encapçalava la cursa amb poc més d’un segon i mig de marge respecte Fenestraz, que seguia ocupant la segona posició. Malgrat això, Defourny el posava nerviós, ja que només els separaven 4 dècimes.

Finalment va arribar l’última volta i el rus de R-ACE GP aconseguia una victòria més, en una cursa en la que ha liderat des del principi fins al final. Per darrere d’ell, Fenestraz va aconseguir un altre podi més pel seu palmarès, i Defourny es feia amb una merescuda tercera posició. El top 10 el van completar Aubry, Palmer, Ticktum (qui va aconseguir la victòria dels Rookies), Fewtrell, Verschoor, Ye i Milesi.