Guiliano Alesi ha aconseguit la seva tercera victòria de la temporada a la GP3 Series en el circuit de Spa-Francorchamps, Bèlgica. El francès ha dominat la cursa i ha aconseguit aguantar la remuntada de Russell -segon, Tveter completa el podi.

Julien Falchero (Campos Racing) sortia des de la pole position però perdria aquesta posició amb Guiliano Alesi (Trident) qui ja no deixaria el liderat de la cursa fins la bandera de quadres per aconseguir la seva quarta victòria de la temporada.

Jack Aitken (ART Grand Prix) tenia una bona oportunitat de retallar punts a George Russell (ART Grand Prix) però un toc amb Dorian Boccolacci (Trident) l’enviava al final de la classificació.

Mentrestant Russell, juntament amb Nirei Fukuzumi (ART Grand Prix) iniciaria una gran remuntada superant a Kevin Jörg (Trident), Niko Kari (Arden International), Arjun Maini (Jenzer Motorsport) i Falchero.

Rusell, a més a més superava a Tveter per la segona posició del podi.

En el campionat Russell ja té 36 punts d’avantatge sobre Aitken, la distància amb Fukuzumi augmenta a 42 punts, mentre Alesi aconsegueix ubicar-se entre els ART GP, pujant a la quarta posició a 50 punts del jove de Mercedes.

Resultats:

1 Alesi 2 Russell 3 Tveter 4 Fukuzumi 5 Falchero 6 Maini 7 Hubert 8 Jörg 9 Kari 10 Hyman 11 Pulcini 12 Schothorst 13 Calderon 14 Lorandi 15 Vaxivière 16 Baptista 17 Boccolacci 18 Aitken 19 Siebert 20 Correa

VR: George Russell