El brasiler Sergio Sette Camara ha aconseguit la seva primera victòria a la Formula 2 al circuit belga de Spa-Francorchamps. El brasiler es va imposar a Nyck de Vries i a Luca Ghiotto després de fer una gran sortida i liderar tota la cursa.


La segona cursa de la FIA Formula 2 a Spa-Francorchamps començava amb una sortida amb força moviment i un canvi de líder res més arrencar. Sergio Sette Camara es posava líder al primer revolt després de fer una sortida magnífica i superar a Norman Nato i Roberto Merhi. El pilot espanyol es veia relegat al quart lloc després de ser superat per Nyck de Vries.

De Vries va passar al segona lloc en la segona volta després de superar amb facilitat a Nato. Per darrere, Oliver Rowland i Charles Leclerc començaven la remuntada i en tercera volta ja anaven en 11a i 12a posició respectivament. No obstant això, en aquesta mateixa volta, Leclerc va superar al seu principal rival pel títol i va començar a agafar ritme i avançar sense problemes.

A meitat de cursa l’atenció es va centrar en la batalla entre Artem Markelov i Antonio Fuoco pel cinquè lloc, a la qual se li va afegir Leclerc per darrere. Després de diversos moviments, Leclerc va ser qui va avançar a tots dos i es va apoderar del sisè lloc. A l’una, per davant Luca Ghiotto avançava a Roberto Merhi i posteriorment a Norman Nato per entrar al podi. Poc després, Leclerc culminava la remuntada amb una ajustada lluita amb Merhi, a qui acabaria avançant pel cinquè lloc.

La cursa va acabar prematurament a causa d’un violent accident de Nobuharu Matsushita al Radillon. El japonès va xocar fortament contra el mur després de perdre el control del seu ART. A causa d’aquest accident va sortir el Cotxe de Seguretat i va forçar el final de cursa donant a Sette Camara la seva primera victòria en aquest any de debut a la FIA Formula 2. El brasiler es va imposar per davant de Nyck de Vries i de Luca Ghiotto. La zona de punts la van completar Nato, Leclerc, Merhi, Fuoco i Rowland.

La FIA Formula 2 tornarà el proper cap de setmana del 1 al 3 de setembre al circuit italià de Monza.