El pilot porto-riqueny s’ha fet amb la primera victòria de l’any després d’eixir des de la sèptima posició. Hargrove ha estat segon i el “poleman” Kyle Kàiser tercer.


 

Zach Veach va fer una fantàstica eixida des de la tercera posició, avançant a Kàiser per fora en la segona corba i col·locant-se primer. Els dos pilots que formaven la primera fila de graella, Kàiser i Rosenqvist, van perdre diverses posicions, acabant la primera volta en quarta i octava posició respectivament. Serralles també va fer una bona eixida, col·locant-se en segona posició amb Hargrove tercer.

Durant la següents voltes, les distàncies entre els pilots de cap eren mínimes, però cap s’atrevia a realitzar cap avançament.

Quan ens acostàvem a la meitat de la carrera, Blackstock es va eixir de la pista en l’última corba, però va poder tornar i no va ser necessari traure la bandera groga. Una volta mes vesprada Kellett se’n va anar recte en la corba 7, també sense conseqüències.

Hargrove es va acostar a Serralles quan passàvem l’equador de la carrera, reduint la distància entre ambdós a 6 desenes.

Quan pareixia que Veach tenia la carrera dominada, de sobte el seu cotxe va començar a rodar lent, i va ser superat per Serralles, que ara era el nou líder, Hargrove, després de quasi tocar-se en la corba 11 i Kàiser. Els problemes de Veach van continuar, i va continuar perdent posicions.

Serralles estava rodant molt ràpid, i augment el seu avantatge amb Hargrove fins als 5 segons. Aquest últim havia de preocupar-se ara dels atacs de Kàiser, qui estava just darrere d’ell.

Però en les últimes voltes res va canviar. Serralles es va fer amb la primera victòria de la temporada, seguit de Hargrove, Kaiser, Urrutia, Enerson, Negrao, Rosenqvist, Stoneman, Piedrahita i Ed Jones.