El pilot nord-americà Kyle Kaiser de l’equip Juncos Racing ha aconseguit endur-se una primera pole de la temporada molt disputada.


En una sessió matinal de classificació assolellada, el nord-americà Kyle Kaiser (Juncos Racing) ha aconseguit emportar-se la pole a St. Petersburg amb un temps de 01: 05.8728 davant d’un gran Felix Rosenqvist (Belardi Auto Racing) que ha aconseguit la segona posició quedant-se a tan sols 4 centèsimes del millor registre del nord-americà amb un 01: 05.9187. El podi el completa en tercera posició Zach Veach (Belardi Acte Racing) amb un temps de 01.06.2808.

En la primera fase de la classificació els pilots Santiago Urruita i Andre Negrao obtenien el registre més baix de la sessió superant el millor registre que va obtenir ahir Rosenqvist, però els seus temps van ser superats en poc temps pels seus rivals a causa de la millora de la pista amb el pas del temps.

La lluita per la pole va estar molt disputada entre Kyle Kaiser i Felix Rosenqvist fins al final de la sessió ja que només els separaven 4 centèsimes. Rosenqvist no va poder completar la seva última volta cronometrada a causa d’un accident contra les barreres del pilot anglès Dean Stoneman (Andretti Autosport) que provocava la finalització de la classificació 3 minuts abans amb una bandera vermella.

El top ten el completa Shelby Blackstock en 4ª posició, Scott Hargrove en 5ª posició, RC Enerson en 6ª posició, Felix Serralles en 7ª posició, Andre Negrao en 8ª posició, Santiago Urrutia en 9ª posició i finalment Zachary Claman de Melo en la 10ª posició .