El pilot belga Jérôme d’Ambrosio ha estat el més ràpid de la classificació, per davant de Nicolas Prost i Lucas Di Grassi, mentres que Sébastien Buemi ha comés un error quan anava a per la pole.


 

El primer grup ho formaven Sarrazin, Duval, Heidfeld i Vergne.

Amb la llargària de la pista, era difícil fer una volta amb energia completa i en conseqüència, els pilots donaven una sola volta. Vergne establia el millor temps de la sessió amb el temps d’1: 04,268, seguit de Duval, Sarrazin i Heidfeld. Vergne va admetre que anava al límit, però que no seria prou per a fer la SuperSuperpole i d’altra banda, Duval va dir que el circuit era molt dur físicament a causa de l’altitud.

VER 1: 04,268 | DUV 1: 04,492 | SAR 1: 04,583 | IES 1: 05,523

El segon grup ho formaven D’Ambrosio, Buemi, Di Grassi i Senna.

Aquest grup era el més interessant, amb els dos líders del campionat. Cal recordar que Buemi va començar últim en la graella de Buenos Aires, després de cometre un error en la classificació i acabant segon en la carrera. Bruno Senna va tindre un problema en la seua volta ràpida, a l’impactar contra el mur en la primera corba i havent d’abandonar. La resta de pilots eren més ràpids que Vergne i per davant d’aquest es van posar Buemi, liderant, seguit de D’Ambrosio i Di Grassi.

BUE 1: 03,667 | DIG 1: 03,990 | DAM 1: 03,992 | SEN Sense temps

El tercer grup ho formaven Prost, Dóna Costa, De Silvestro, Abt i Turvey.

Da Costa va tindre problemes aquest matí amb els seus dos monoplaces i a pesar d’això va poder disputar la classificació. Prost feia una volta prou ràpida, quedant per darrere del seu company d’equip. Daniel Abt va marcar millor temps que Vergne. De Silvestro i Turvey van acabar la classificació, esta primera amb una volta prou ràpida si tenim en compte com està l’equip Andretti. Finalment, cal recordar que Da Costa té penalització a l’haver canviat la caixa del canvi.

PRO 1: 03,877 | ABT 1: 04,077 | DAC 1: 04,371 | DES 1: 04,606 | TUR 1: 06,166

El quart grup ho formaven Duren, Piquet, Bird, Conway i Frijns.

Igual que el seu company d’equip, Duren es va enfrontar a problemes amb els seus dos cotxes aquest matí. En esta sessió va aparèixer la bandera roja, ja que Piquet va perdre el control del monoplaça i va acabar impactant contra les barreres TechPro en la chicane, sense cap tipus de lesió per al pilot brasiler. Deu minuts després es reiniciava la sessió. Sorprenentment, la majoria dels pilots eren més lents que Sam. Robert Frijns va intentar fer la seua volta ràpida quan més tràfic hi havia en la pista i cap pilot va ser capaç d’aconseguir el millor temps de la sessió classificatòria.

D’esta manera, Renault e.dams, Abt Schaeffler i Jerome D’Ambrosio eren els que competien per la SuperSuperpole.

BIR 1: 04,594 | FRI 1: 04,959 | CON 1: 05,108 | DUR 1: 05,452 | PIQ Sense temps

En l’última ronda, Daniel Abt va ser el primer a eixir per a fer la seua primera SuperSuperpole. En la seua volta ràpida marca un temps d’1: 04,335. El segon a eixir va ser Jérôme D’Ambrosio, que feia un temps millor que el d’Abt, marcant 1: 03,705. Lucas Di Grassi es queda amb la tercera posició en la graella, i Nicolas Prost aconsegueix col·locar-se en la segona posició. D’altra banda, Sébastien Buemi va cometre un error i començarà en la quinta posició. Finalment, Jérôme D’Ambrosio anota la seua segona pole en la Fórmula E, per davant de Nicolas Prost, Lucas Di Grassi, Daniel Abt i Sébastien Buemi.

La carrera començarà a les 23:00 (Hora peninsular) .