Amb la confirmació oficial encara per emetre’s, FormulaRapida.net pot confirmar que el pilot veneçolà Sebastián Fernández s’unirà a Motopark per disputar la seva primera temporada al campionat europeu de F3.

Després que Motopark anunciés que Fabio Scherer seria el primer dels seus pilots en la temporada que de F3, l’equip alemany confirmarà ara que el veneçolà Sebastián Fernández serà un altre dels seus pilots.

El jove veneçolà donarà així el següent pas en la seva trajectòria després d’acabar quart en la passada temporada de Formula 4 italiana amb cinc victòries (més que cap altre pilot), incloent tres triomfs consecutius en les tres primeres carreres de la temporada a Misano.

Quant als seus companys d’equip, encara no s’ha donat a conèixer cap informació per part de l’escuderia, però tot apunta que el campió de la ADAC F4 alemanya, Juri Vips, i el guanyador del GP de Macau, Dan Ticktum, seran els escollits per acompanyar Fernández i Scherer. Aquests canvis impliquen que els pilots que han estat part de l’equip en 2017, Joel Eriksson, Marino Sato, David Beckmann i Keyvan Andres Soori; hauran de seguir desenvolupant les seves carreres en altres equips o categories.

La temporada 2018 del campionat europeu de F3 començarà el 12 de maig de l’any vinent, sent el mític GP de Pau la ronda inaugural.