Michael Shank Racing i Jack Harvey tornaran junts a la IndyCar Series després de la confirmació de l’aliança amb Schmidt Peterson Motorsports, equip amb el qual Harvey va disputar les dues últimes curses de 2017, i participaran en sis curses de la temporada que ve, incloent la 102a edició de la Indianapolis 500.

Després de participar en la 101ª edició de la Indianapolis 500 sent part d’Andretti Autosport amb una decebedora 31a plaça per a Jack Harvey, s’esperava que Michael Shank Racing fos un dels equips que s’unís a la categoria en la temporada que ve i la disputés en la seva totalitat.

En comptes d’això, l’equip ha anunciat que serà a la graella el proper any, però només en algunes curses. Amb Schmidt Peterson Motorsports com a col·laborador tècnic, MSR participarà amb el cotxe nº. 60, amb motor Honda i Harvey al volant, a St. Petersburg, Long Beach, la 102a edició de la Indianapolis 500, Mid-Ohio, Portland i Sonoma, la ronda final de la temporada.

Malgrat ser el primer cop que Shank, Schmidt i Harvey treballen els tres junts, ja es coneixen: Harvey va disputar la Indianapolis 500 del 2017 en un cotxe propietat de Shank-Andretti, amb el qual va quedar 31è després d’un accident; i va córrer per Schmidt en les dues últimes curses de 2017, Watkins Glen i Sonoma, reemplaçant Mikhail Aleshin al cotxe nº. 7.

Ara, Shank intentarà obtenir resultats que li permetin, en un futur proper, córrer amb el seu propi equip sense dependre d’altres formacions i a temps complet; i arribar a guanyar en la IndyCar la importància que tenen en el campionat IMSA. Cal destacar, a més, que l’acord amb Schmidt per sis curses podria ampliar-se a vuit amb participacions en Road America i Toronto.

Això també ha provocat que el cotxe nº. 77, la tercera entrada de SPM per a la Indy 500, que anava a ser pilotada per Tristan Gommendy, no participi en la gran cursa.

Els resultats d’aquesta aliança es veuran per primer cop en pista l’11 de març als carrers de St. Petersburg, on arrencarà la temporada 2018 de la IndyCar.