Mick Schumacher va ser oficialment confirmat per l’equip Prema Powerteam per córrer la FIA F3 2017, després d’haver aconseguit 24 podis i 10 victòries a la F4 durant el 2016.

Mick Schumacher va anunciar que participaria a la temporada 2017 de F3 que promet, no només ser molt apretada, sinó que per primera vegada a la seva història, també serà molt mediàtica. La presència de Schumacher Jr aportarà un atractiu especial a aquesta categoria, que ja va ajudar a fer el salt a la F1 a pilots com Daniil Kvyat, Max Verstappen, Esteban Ocon i, el més recent de tots, Lance Stroll.

Així doncs, no es pot negar que s’espera una gran temporada en el 2017, en la que Prema torna a presentar una alineació de pilots molt competitiva i tornen a ser els preferits, no només des de la perspectiva del monoplaça.

Schumacher serà company de Callum Ilott, Guanyu Zhou (pilot de l’Acadèmia de Ferrari) i ja compten amb uns quants podis a la F3. A part, Ilott es consolida com el preferit, ja que aquesta serà la seva tercera temporada consecutiva a la categoria.