L’equip Mercedes segueix sense haver anunciat encara el nou company de Lewis Hamilton per a la temporada de 2017. No obstant això, han posat ja data de presentació per a la nova arma de 2017, amb la qual intentaran revalidar el títol de les últimes tres campanyes.


A l’espera de saber qui serà el pròxim company de Lewis Hamilton, l’equip Mercedes ha posat ja data a la presentació de la seva nova eina per guanyar el títol de 2017. El W08 donarà llum el proper 23 de febrer al circuit de Silverstone, on faran una jornada de ‘filming day’ amb els primers quilòmetres d’aquest monoplaça que espera revalidar els títols de les anteriors campanyes.

Mercedes ha posat també una iniciativa per incitar els aficionats a conèixer més de prop el nou cotxe. Els fans de les Fletxes de Plata podran entrar en un concurs a la seva web oficial en què podran presenciar la presentació i conèixer als pilots.

D’aquesta manera, Mercedes serà a priori el primer equip a presentar l’aspecte dels nous monoplaces de 2017. Ferrari ja va anunciar fa setmanes que li donaria llum al nou cotxe el 24 de febrer, mentre que la resta per ara queda en anonimat. No obstant això, s’espera que la majoria ho faci al voltant del primer dia de test al Circuit de Barcelona-Catalunya el proper 27 de febrer.