Carlos Sainz ha estat el més ràpid del dia al circuit d’Hungaroring a Hongria. El líder de la Fórmula Renault 3.5 Series ha estat el més ràpid de la sessió seguit per Rowland, qui a priori ha fet el millor temps, però la seva volta ha estat eliminada. Tanca el top3 Oscar Tunjo que esta demostrant una total adaptació i una conducció molt bona en situacions de pluja.


 

 

L’última activitat en pista al Hungaroring anava de la mà d ela Fórmula Renault 3.5 Series i com en les anteriors sessions, la pluja era el clima predominant. Tot i això de seguida Carlos Sainz ha sortit a pista i ha fet un temps increïblement ràpid, apuntant-se el primer lloc, encara que Merhi aconseguia aproximar-se al seu compatriota. Sainz podia fer una segona volta i millorar els seus temps però Merhi no, al sortir la bandera vermella provocada per Visser (AVF) que havia patit una sortida de pista al revolt 1.

Amb la bandera verda de nou a pista, Gasly aconseguia cridar l’atenció amb el primer lloc. Els temps anaven baixant 1 segon per volta gràcies al carril sec que hi havia a la pista, que encara estava molla. Nato uns minuts més tard pujava al primer lloc, Sirotkin es situava segon abans de la segona bandera vermella de la sessió, provocada per Meindert Van Buuren.

En la represa, amb els pneumàtics de sec, Rowland ha mostrat un bon ritme pujant al primer lloc però uns minuts més tard Sainz superava el seu temps en 1 segon i mig, Nato millorava el temps respecte Rowland mentre Sainz tornava a marcar un increïble temps. La pista ja semblava estar apunt pels pneumàtics de sec i així ho demostraven els temps.

AUTO - WSR MOSCOW RACEWAY 2014Sainz seguia liderant seguit per Rowland i Merhi, però el rookie Luca Ghiotto, especialista en aquestes condicions duia el seu International Draco Racing un segon per davant la resta. Un primer lloc que li duraria poc al italià ja que Sainz millorava la seva volta en un segon, i seguia millorant com si fos la fi del món.

El final de sessió s’aproximava i tothom rodava amb uns temps realment competitius, fent que hi hagin molts intercanvis de posicions en la taula de temps. Sainz aconseguia millorar la seva volta ràpida al passar per la bandera de quadres, però Rowland aconseguia millorar el seu temps abans de que aparegués la bandera vermella amb el cronòmetre a 0, provocada pel debutant aquest cap de setmana, Esteban Ocon.

Sainz finalment era el més ràpid de la sessió en eliminar el temps de Rowland que ha acabat segon. Tunjo segueix demostrant les seves credencials en el tercer lloc.