Charles Leclerc, que corre aquest cap de setmana a Hungaroring com a pilot convidat, ha fet el millor temps de la segona sessió d’entrenaments lliures de la Fórmula Renault 2.0 Eurocup. El pilot monegasc ha quedat per davant de Bonifacio i Aitken, situats un segon darrere el de Fortec.


 

Amb la pluja encara al Hungaroring, els pilots de l’Eurocup 2.0 no tenien pèls a la llengua per sortir a pista tots de cop, però no havien ni completat dues voltes que la bandera vermella apareixia a pista després de que el cotxe de James Allen es quedés aturat.

 

Pizzitola pujava al primer lloc en la primera volta ràpida de la sessió després de fer una volta neta, sense que cap plot el molesti.  Això el situava 1.8 segons per davant de Leclerc, Cassidy, Parry i De Vries.

 

Pizzitola mantenia el liderat passats uns 15 minuts de sessió, tot i això els altres pilots anaven reduint diferencies. Albon semblava el més proper a Pizzitola però era e convidat Leclerc, de l’equip Fortec Motorsports, qui aconseguia situar-se per davant del francès de Manor MP Motorsport per 7 dècimes. Aitken, es situava immediatament darrere el seu company a l’equip britànic. Aitken era qui feia un espectacular temps inferior als 2min3segons.

 

Però Nyck De Vries, flamant campió de la Fórmula Renault 2.0 Alps, es situava coma líder amb diferencies mínimes respecte Bonidacio segon, i Aitken tercer.

 

El final de la sessió s’aproximava, i Leclerc batia al seu rival a l’Alps en 7 dècimes.

 

Finalment, Leclerc ha estat el més ràpid seguit de Bruno Bonifacio, Jack Aitken, Kevin Jörg i Callan O’Keeffe.