Els segons entrenaments lliures comencen amb unes plujes  intenses i amb 16 ° C de temperatura a l’asfalt. No ha estat problema per als pilots perquè tots els pilots han sortit a rodar.

En els primers minuts vèiem una caiguda d’Andrea Iannone la segona caiguda en el dia d’avui, el pilot italià es va fer mal al peu esquerre en la primera sessió d’entrenaments lliures.

Els pilots ja marcaven un temps, Yonny Hernández marcava el millor temps seguit d’Aleix Espargaró d’altra banda el líder del campionat es trobava al box al costat del seu enginyer. Jorge Loenzo completava unes voltes al circuit italià.

Aleix Espargaró patia una caiguda però afortunadament el pilot va sortir il · lès, és la segona caiguda del cap de setmana el pilot no sembla estar molt content amb el rendiment de la seva moto.

Cada vegada plovia més a Misano i la pista es feia complicada per als pilots molt complicada la jornada de divendres per provar coses nuevas Marc Márquez sortia a pista per rodar i veure en quines condicions estava el circuit italià. El pilot català acumulava voltes al circuit.

Andrea Iannone patia per tercera vegada una caiguda aquest cop sense conseqüències, el pilot va sortiril · lès.El pilot italià, Valentino Rossi rodava en sisena posició lluny de el temps d’Andrea Dovizioso.Jorge lorenzo es col · locava quart.

Estem veient un gran rendiment de Ducati sembla que aquestes condicions climatologies els ajuden a estar al capdavant amb els seus pilots.

Acaba la segona sessió d’entrenaments lliures amb Andrea Dovizioso en primera posició seguit de Dani Pedrosa i Marc Márquez.