El guanyador 2014 del McLaren Autosport BRDC, George Russell, pilotarà per l’equip Carlin de Fórmula 3 per a la temporada 2015. Després de nombroses ofertes per aquest talent britànic, Russell entra a la FIA F3 Europea, categoria on hi haurà més nivell que mai enguany.


Amb només 16 anys, Russell ha sorprès a la formació britànica amb els entrenaments de post-temporada i amb el campionat de F4 assolit amb autoritat, a més de la victòria al Eurocup i el 4rt lloc al Alps.

Amb un talent incalculable, Russell, segons apunten diversos caps d’equip de categories com l’Eurocup Fórmula Renault 2.0, la GP3 Series o la FIA F3 Europea, ha estat un dels homes més desitjats.

Després de guanyar l’última cursa del any del Eurocup a Jerez, Russell, quan se li va preguntar per on aniria el 2015 va comentar “Després d’assolir aquesta victòria penso definitivament que hauré de fer alguna categoria Renault”, fet que no ha succeït, en veure com assolia el McLaren Autosport BRDC que, li va fer canviar de plans i fixar-se en la F3.

L’equip Carlin però, ha destacat el 2014 a la categoria i en el llarg de la seva història. La formació ha tingut pilots com Daniel Ricciardo, Max Chilton, Jean-Eric Vergne, Felipe Nasr, Kevin Magnussen, Daniil Kvyat o Carlos Sainz.

George Russell ha comentat al respecte:

“Estic molt emocionat de començar un nou capítol a la meva trajectòria com a pilot amb un equip que té una història espectacular. El meu objectiu és guanyar curses i campionats i Carlin té molta experiència fent exactament això. Entrar en la llista de pilots que han pilotat amb l’equip és un gran honor i estic concentrat en fer un 2015 fabulós.”