El subcampió del Eurocup Fórmula Renault 2.0, Dennis Olsen, ha fitxat per l’equip Manor MP Motorsport per a la temporada 2015, segons ha confirmat avui, 9 de Gener, l’equip holandès.


El flamant subcampió de la Fórmula Renault 2.0 Eurocup, Dennis Olsen ha fitxat per l’equip anglo-holandès a la mateixa categoria, per, és clar, lluitar pel campionat ja que parteix com a preferit al títol.

Sander Dorsman confia perfectament en les habilitats d’Olsen, que destaca per anar de menys a més durant la temporada a més de la seva constància, la seva part negativa són les classificacions on encara no ha trobat la regularitat que el noruec busca. Dorsman ha dit:

“Dennis és un jove pilot fantàstic amb molt talent, estem molt agraïts de que hagi fitxat per Manor per aquest 2015 i segur que esta al davant des de bon començament.”

Dorsman, cap d’equip de Manor, es mulla i ens diu que…

“és perfecte confirmar el nostre primer pilot al Eurocup, tan aviat aquest any nou i hem previst fer més anuncis aviat”, per tant, caldrà estar atent a les informacions des de Manor.

Repassem una mica, abans de veure les sensacions d’Olsen en fer aquest fitxatge, la trajectòria del noruec. Al karting va fer-se amb el WSR cup Final el 2011 i 2012, entrant dins l’orbita de Red Bull, però no sota la marca austríaca, simplement com a persona a tenir en compte. El 2013 va participar a la Toyota Racing Series a Nova Zelanda on va fer-se amb el cinquè lloc, després durant la temporada a Europa va fer-se amb un tercer lloc a la Fórmula Renault 2.0 NEC amb una regularitat impressionant. I el 2014 va fer el salt al Eurocup amb Prema Powerteam però, l’inici no va ser fàcil; tot i això Olsen es va imposar com a únic rival de Nyck De Vries (que duia 3 temporades a la categoria), el campionat no va ser possible i es va haver de conformar amb el subcampionat.

Ara amb Manor MP Motorsport va a per el campionat. Un equip Manor, el qual ha demostrat poder aportar un bon cotxe per lluitar pel campionat, tal i com han demostrat en el seu moment Oliver Rowland (2013 Subcampió al Eurocup), Andrea Pizzitola (4rt al Eurocup) i Steijn Schothorst (4rt al NEC), d’aquests tres nois és com s’ha decidit el noruec:

“M’encanta l’ambient de l’equip i la manera en que treballen. He parlat amb gent com Rowland, Pizzitola o Steijn Schothorst i tots m’han dit com de bo és l’equip. L’únic que compta aquest any és guanyar el campionat, això és una mica més de pressió per a mi aquest any però definitivament tenim una gran oportunitat de guanyar.” deia Dennis Olsen.

Però Olsen s’ha hagut de mantenir a la categoria per diners ja que els pressupost dels patrocinadors no podien cobrir el 100% de les despeses per fer el salt a la Fórmula Renault 3.5 Series. El noruec ha entrenat amb Strakka Racing tant a la 3.5 com amb el 2.0 però la decisió ha canviat inesperadament per tothom:

“El pla era intentar pujar a la Fórmula Renault 3.5 Series aquest any però no hem pogut trobar el pressupost, i després hem tingut una gran oportunitat de fitxar per Manor MP Motorsport al Eurocup. He entrenat amb ells i l’equip és molt bo, va ploure i no vaig tenir la oportunitat de provar el cotxe en condicions de sec però, va ser un gran dia de totes formes.”