El pilot mexicà, Alfonso Celis Jr estarà en escuderia ART Grand Prix per a la temporada 2015 en la GP3 que es considera una de les categorias proximes a  la Fórmula 1, amb l’objectiu de superar el realitzat pel seu compatriota Esteban Gutiérrez.

Després d’un primer any en la GP3 Series, el pilot mexicà Alfonso Celis Jr. està llest per repetir l’experiència el 2015, però ara amb l’obligació de guanyar carreres i situar-se dins dels primers llocs del campionat, després de signar un acord amb la escuderia francesa ART Grand Prix.

Durant la campanya 2014, Alfonso Celis Jr, de 18 anys, va arribar a l’escuderia Status GP a unes setmanes de l’inici de temporada després d’arribar a un acord d’última hora, la seva inexperiència experència va passar factura i li va evitar sumar punts.

Alfonso Celis Jr ha dit unes paraules sobre el que va passar l’any passat. “En aquesta ocasió vam arribar una mica desprevinguts, mancats de preparació. Ara em considero un altre pilot i crec que tenim el temps suficient, ja que falten cinc mesos ”

També ha comentat que espera amb l’escuderia francesa Art Gran Prix “Desitjo estar lluitant en el top 5, però hem d’anar carrera a carrera, anar sumant punts. Tenim el necessari per quedar en els tres primers llocs del campionat. Anem a arribar amb un any d’experiència i amb un dels equips líders.

Alfonso Celis Jr. considera que aquest ha de ser el seu últim any a la GP3 Series, i si els resultats l’afavoreixen al final de l’any, pensarà en fer el salt a la GP2 Series, l’última categoria.