El pilot suec ha guanyat hui l’última cursa de la FIA F3 2015 en el circuit de Hockenheim. La carrera va començar amb la pista mullada, i ha estat marcada per l’eixida del cotxe de seguretat, que ho hem vist en 4 ocasions. Albon ha estat segon i Giovinazzi tercer.


 

L’inici de la carrera es va haver de retardar per la densa boira que portava des de primera hora del matí sobre el circuit de Hockenheim. La pista estava un poc humida i mentre alguns pilots van optar per eixir amb rodes de sec, altres ho van fer amb rodes de pluja.

En l’eixida els dos pilots que eixien en primera línia, Dennis i Giovinazzi, van perdre diverses posicions. Felix Rosenqvist va eixir molt bé i es va col·locar líder de la carrera, seguit d’Albon que eixia des de la quinta posició. En la primera volta Lance Stroll va fer una virolla després de tocar-se amb un altre pilot.

En la volta 3, Pietro Fittipaldi va intentar avançar a Pohler en la corba 8 però el pilot de Double R Racing no es va deixar passar i li va tancar la porta al brasiler, que es va quedar en meitat de la pista amb el cotxe danyat. Açò va provocar l’eixida del safety car, i que la majoria dels pilots que tenien rodes de mullat entraren a posar slicks, ja que la pista es va assecar.

Quan es va retirar el cotxe de seguretat Rosenqvist estava primer, seguit d’Albon, Sims, Giovinazzi, Jensen, Leclerc i Ferrucci. Però una volta després, el safety car tornava a eixir després que Russell es tocara amb Rao i es quedara en l’escapatòria de la corba 11.

La lluita se centrava ara entre Albon, Sims, Giovinazzi i Jensen per la segona posició, ja que Rosenqvist s’havia escapat. Sims va atacar a Albon en la corba 8, però el pilot britànic es va obrir molt i això ho va aprofitar Giovinazzi per a llevar-li la tercera posició.

El safety car va eixir per tercera vegada després que Jeffri es quedara en l’escapatòria de la corba 11, igual que va passar 3 voltes abans amb Russell. Una volta més tard el cotxe de seguretat va tornar a eixir després que es quedaren parts de l’aleró davanter de Ferrucci en la pista.

Es va arribar al temps màxim de carrera, quan el safety car estava en pista, per la qual cosa la temporada 2015 de la FIA F3 arribava al seu fi, darrere del cotxe de seguretat. Rosenqvist es va fer amb la victòria seguit d’Albon, Giovinazzi, Sims, Ilott, Günther, Dennis i Jensen.