Felix Rosenqvist (Prema Powerteam) aconsegueix la victoria de la segona cursa al Red Bull Ring. Al podi li acompanyen, de nou, Antonio Giovinazzi (Jagonya Ayam with Carlin) i puja al mateix, Lance Stroll (Prema Powerteam).


La pole tornava a ser per a Felix Rosenquvist per a aquesta cursa, que després d’una excel·lent sortida aconseguia mantenir la primera posició. En canvi, Giovinazzi cedia la seva segona posició a Lance Stroll, que aconseguia passar al pilot italià i ficar-se líder del campionat al primer revolt. Més tard, Antonio Giovinazzi aconseguia recuperar la segona posició al segon revolt del circuit.

L’enfrentament entre Antonio Giovinazzi i Lance Stroll s’allargava durant un parell de voltes, amb un Stroll molt agressiu en les frenades, permitint a Rosenqvist obrir una mica de forat per assegurar-se la primera posició. Durant aquesta lluita, es produeix a la part intermedia de les posicions una virolla per part de Tatiana Calderón (Carlin) que la renega fins a les últimes posicions.

A la volta quatre, després de la investigació dels comisaris, Sergio Sette Camara (Motopark) rep un drive-through per saltar-s’hi la sortida.

A la volta deu, Gustavo Menezes (Jagonya Ayam with Carlin) avança a Callum Ilott (Carlin) i pasa a ocupar la desena posició.

Pietro Fittipaldi (Fortec Motorsport) abandona a la volta número 18 per problemes mecànics en el seu monoplaça. En la mateixa volta, Ryan Tveter (Jagonya Ayam with Carlin) fa una virolla al revolt quatre deixant el monoplaça a la grava, fen impossible la seva reincorporació a pista i provocant la sortida del cotxe de seguretat.

El safety car apagava els llums i es reanudava la cursa a falta de tres voltes per al final. Tot i que les distances es tallen amb el cotxe de seguretat, Felix Rosenqvist no permet que aquesta vegada li prenguin la victoria i aconsegueix arribar en primera posició.

Per al darrera, George Russell (Carlin) estava ficant a baixa pressió a Alexander Albon (Signature) per la cinquena posició, tot i això, Charles Leclarc (Van Amersfoort Racing) estava patint els atacs de Albon i això provocava que Stroll poguès obrir forat. A falta de dues voltes, Pommer (Motopark) avança a Russell i es col·loca sisè, mentres que al revolt 1, Schiller (Team West-Tec F3) es deixava l’aleró davanter en un toc amb Beretta (kfzteile24 Mücke Motorsport), acció que posteriorment investigarien els comissaris.

Amb aquest resultat, Giovinazzi segueix líder provisional del campionat. Demà es disputarà l’última cursa a les 11:45, on Antonio Giovinazzi surt desde la pole.