La sorpresa va saltar a Mid-Ohio, on per primera vegada aquest any hem vist una pole position de RC Enerson, que en les últimes rondes està començant a ser molt regular i s’acosta al liderat de Jack Harvey, el qual l’acompanyarà a primera fila per a la primera cursa del cap de setmana. El Top 3 l’ha completat Spencer Pigot.


Primera classificació al circuit de Mid-Ohio i primeres sorpreses a la categoria de la Indy Lights. RC Enerson, que acumula dos podis a les dues últimes rondes, és actualment el quart classificat de la general, i es troba a 64 punts de Jack Harvey, líder del campionat a falta de quatre rondes per a la conclusió. L’americà sembla voler retallar distàncies, i avui l’ha superat a la lluita per la primera pole del cap de setmana.

Recordem que en aquest circuit se celebrarà una doble ronda de curses de la Indy Lights, pel que avui s’ha disputat la classificació i a la tarda es correrà la cursa. La classificació ha donat poc de si, els temps s’han anat rebaixant fins que RC Enerson s’ha posat davant gairebé igualant el rècord de la pista, que segueix intacte des de 2010 quan Martin Plowman va marcar un 1:12.862, que a dia d’avui encara no s’ha assolit. Malgrat això, el de Schmidt Peterson Motorsport s’ha quedat a una dècima de distància.

No obstant això, no li ha estat fàcil aconseguir-ho. Per arribar a la posició preferent ha hagut de superar el líder del certamen, Jack Harvey, al qual li ha tret una dècima i mitja. En tercer lloc s’ha mantingut el Juncos de Spencer Pigot, que ha deixat relegat en quart lloc a Félix Serrallés, autor del millor temps a la jornada de lliures d’ahir i aspirant clar a la pole i a la cursa d’avui.

El Top 5 l’ha completat, per sorpresa, Shelby Blackstock, que ha deixat després d’ell al Carlin de Max Chilton. Els resultats els han continuat Scott Anderson setè, Kyle Kaiser vuitè, Juan Piedrahita novè, Ed Jones molt discret es quedava en desè lloc, i tancant la classificació Ethan Ringel i Sean Rayhall.

La primera cursa del cap de setmana a Mid-Ohio es disputarà a les 19:55 hora peninsular.