La cursa disputada avui al Red Bull Ring d’Spielberg ens ha deixat vàries lluites. Ha sigut una cursa divertida pels pilots, ja que hi ha hagut molts tocs i avançaments.

La cursa ha tingut una sortida neta i no hi ha hagut cap accident. Ekström i Wittmann han sortit molt bé i han guanyat diverses posicions, i Jamie Green també s’ha tret de sobre a l’únic pilot que tenia per davant, l’Edoardo Mortara. Tot i així, a la segona volta el britànic ha tingut un problema amb el seu motor que ha causat el seu abandonament i, per tant, ha fet que l’italià recuperés la primera posició. Darrere seu, els Mercedes de Wehrlein i de Di Resta no han pogut seguir el ritme de l’Audi de Mortara, i han optat per fer una cursa més conservadora.

Un dels pilots que ha gestionat molt bé aquesta cursa ha sigut en Dani Juncadella que, malgrat no haver arribat als punts, s’aprofitava de les lluites del seu davant per a guanyar posicions. Finalment, el català ha acabat onzè. També hem gaudit d’una baralla durant la primera meitat de cursa entre Wittmann, Paffett, Rockenfeller i Tambay per la setena posició. Qui no ha sortit victoriós d’una de les batalles ha estat Martin Tomzcyk, que ha hagut d’abandonar al haver-se tocat amb Scheider. D’altra banda, cap a les últimes posicions trobàvem a Blomqvist i Molina barallant-se per la dissetena posició. A l’última volta, Ekström ha sigut capaç de fer un avançament arriscat sobre Augusto Farfus per a adjudicar-se la cinquena posició.

Així doncs, Mortara transforma en victòria la ‘Pole position’ que havia conseguit avui, Pascal Wehrlein puja al segon calaix del podi i es posa líder del mundial, i Paul Di Resta firma una magnífica tercera posició.