Felix Rosenqvist ha guanyat la cursa classificatòria del Gran Premi de Macau de Fórmula 3. El suec en realitat ha estat segon per darrere de Giovinazzi qui ha estat sancionat per causar un accident; Leclerc doncs acaba segon amb Alexander Sims tercer.

Pot ser només la cursa classificatòria però és la cursa classificatòria més important del any perquè el resultat d’aquesta determinava l’ordre de sortida per demà per al gran Premi de Macau.

I d’això se’n recordava Kenta Yamashita (Tom’s) veia com el cotxe no s’encenia i havia de sortir des del pit lane.

En el moment de la sortida Felix Rosenqvist mantenia el liderat mentre Juncadella intentava defensar el segon lloc amb Giovinazzi, però ambdós pilots es tocaven i provocava una virolla de Juncadella al revolt 3 que feia a altres pilots impactar contra ell.

Amb l’accident, el cotxe de seguretat havia de sortir a pista per retirar els cotxes retirats que eren Daniel Juncadella (Fortec Motorsports), Ryan Tveter (Team West-tec) que havia impactat contra el català, igual que Callum Illott (Carlin) i Alexander Albon (Signature).

Abans de que el cotxe de seguretat abandonés la pista, Felix Rosenqvist liderava, seguit de Giovinazzi, MacLeod i Sette Camara.

En marxar el cotxe de seguretat, Giovinazzi aconseguia superar a Rosenqvist pel liderat de la cursa, també hi havia canvis en la quarta posició amb Alexander Sims (Double R Racing) superant a Sam MacLeod (Team West-tec) en el moment en que Li Zhi Cong (Jo Zeller Racing) abandonava la cursa.

La resta de voltes, cursa tranquil·la i sense incidències amb Giovinazzi (Carlin with LC8.com) aconseguint el triomf per davant de Rosenqvist (Theodore Racing by Prema) i Leclerc (Van Amersfoort Racing).

Però en finalitzar la cursa, Giovinazzi era castigat amb un drive through que significava el triomf de Rosenqvist amb Leclerc i Sims al podi.

El segueix Sam MacLeod en quarta posició, amb Markus Pommer cinquè, Sergio Sette Camara sisè, Ferrucci setè, Lorandi vuitè, Maini novè i Jake Dennis desè.