Gràcies a una gran sortida, Marvin Kirchhofer s’ha endut la primera victòria del cap de setmana al circuit de Sakhir a Bahrain. El d’ART Grand Prix aconsegueix la victòria per davant d’Emil Bernstorff i el líder del campionat i pole sitter, Esteban Ocon.

La primera cursa de la penúltima cita del campionat de GP3 Series s’ha disputat a Bahrain com a categoria de suport de la FIA WEC.

Esteban Ocon sortia des de la pole position seguit de Luca Ghiotto però a la sortida ambdós pilots que lluiten pel campionat es veien superats per Kichhofer que prenia el liderat. Alex Palou que sortia quart abandonava a la volta d’escalfament per problemes mecànics.

Ghiotto de seguida atacava a Ocon però el francès es mantenia davant l’italià, mentre Jimmy Eriksson i Artur Janosz superaven a Kevin Ceccon pel cinquè i sisè lloc.

Emil Bernstorff que sortia des de la vuitena posició aconseguia remuntar fins la segona posició després de superar als principals pilots de la categoria.

Kirchhofer assolia la victòria seguit d’Emil Bernstorff i Esteban Ocon, aconseguint el campionat d’equips per ART Grand Prix.