Luca Ghiotto ha guanyat la segona cursa de la GP3 al Circuit Internacional de Bahrein per davant del líder del campionat, Esteban Ocon. Parry ha estat 3r.

La cursa començava bé per Celis Jr., que aconseguia mantenir la seva posició de pole a la sortida, mentre que Eriksson i Mardenborough perdien posicions. No obstant, Luca Ghiotto aconseguia el liderat de la cursa a la volta 2, mentre que el seu rival pel títol, Esteban Ocon, pujava fins la 4a posició.

La cursa s’havia d’aturar molt aviat amb una bandera vermella després d’un accident entre Stuvik i Tuscher. Quan les barreres ja estaven reparades, la sortida es reprenia i Ocon avançava el seu company d’equip Marvin Kirchhöfer i a Celis Jr. per col·locar-se a la 2a posició. Matthew Parry pujava fins la 3a posició després de realitzar magnífics avançaments sobre Kirchhöfer, Bernstorff i Celis Jr.

Finalment, Ghiotto guanyava a Bahrein per davant del seu rival Ocon. Parry completava el podi seguit per Bernstorff, Fuoco, Kichhöfer, Eriksson i Celis Jr. Només dos punts separen a Ghiotto d’Ocon de cara a l’última ronda del campionat a Abu Dhabi la setmana vinent.