Felix Rosenqvist s’emporta la pole per a la segona cursa a Spielberg, seguit d’Antonio Giovinazzi i Lance Stroll. Giovinazzi sortirá primer a la tercera cursa.


A la sessió de qualificació ha començat sent Raghunathan el primer pilot a marcar temps, seguidament tots els pilots s’anaven incorporant a pista per fer un bon temps. Amb el pas de les voltes, tots els pilots baixaven els seus registres i els quatre primers pilots eren Markus Pommer, Charles Leclerc, Dorian Boccolacci i Tatiana Calderón.

Pommer ha sigut el primer en baixar el seu registre a un minut i vint-i-sis segons. Les set primeres posicions compreses entre Pommer i Nabil Jeffri es situaven al mateix segon. Després de que cada pilot donés una mitjana de cuatre voltes, tots tornaven al box excepte Julio Moreno, que només ha pogut fer tres voltes.

Una vegada superat l’equador de la qualificació, les primeres posicions es mantenien sense cap canvi destacat fins que Alexander Albon s’ha col·locat a la primera posició, treient-li dues dècimes a Pommer. A continuació, les primeres posicions es modificaven, estant els tretze primers pilots dins del mateix segon i millorant els temps.

Finalment, la pole se l’emportava Rosenqvist, seguit de Giovinazzi i Lance Stroll.