El pilot francès ha estat el més ràpid en els primers entrenaments lliures en Mid-Ohio. Power ha estat segon i Newgarden tercer. La sessió s’ha interromput dos vegades per dues virolles.


 

Començava la primera sessió de lliures en Mid-Ohio amb una principal novetat, els cotxes portaran aquest cap de setmana una pantalla amb leds per a indicar la posició, quan usen el “Push to pass” i el temps de la parada en boxs.

Una sessió prou on hem vist moltes eixides de pista, en dos d’elles ha fet falta traure bandera vermella.

La primera per culpa de Pagenaud, que s’eixia de pista quedant-se del revés amb el cotxe calat. Açò va fer que fóra necessari traure una bandera vermella, per a poder fer tornar el cotxe a pista.

15 minuts després, Tony Kanaan, va fer una virolla i a l’intentar tornar a pista es va quedar enganxat en un piano, açò va provocar la segona bandera vermella de la sessió.

Finalment el més ràpid va ser Bourdais amb un 1:06:2034, seguit d’altres dos Chevrolet, els de Power i Newgarden. El de Penske necessita un bon resultat en esta carrera si vol mantindre’s amb opcions al campionat. Takuma Sato ha estat quart, com a millor Honda.

Resultats: Bourdais, Power, Newgarden, Sato, Hawksworth, Dixon, Rahal, Andretti, Munoz, Pagenaud, Hunter-Reay, Castroneves, Vautier, Chaves, Kanaan, Briscoe, Kimball, Wilson, Filippi, Jakes, Montoya, Coletti, Karam, Gonzalez.