Edoardo Mortara ha aconseguit fer la millor volta en aquesta jornada d’entrenaments lliures al circuit austríac d’Spielberg. Mentre que els BMW amb prou feines han aconseguit ficar un cotxe en el TOP 10, Mercedes ha aconseguit fer-ne entrar 6; entre ells, el català Dani Juncadella.

CLQIyyBWwAAIbBl

Només els 3 primers pilots han aconseguit baixar de l’1:26.000, i ha sigut l’italià d’Audi l’encarregat de marcar el millor temps d’aquesta tarda durant el primer quart d’hora d’entrenaments amb un meravellós 1:25.585. Amb aquest temps també supera la millor volta dels FP1 de l’any passat, que la va fer Maxime Martin amb el seu BMW.
A menys d’una dècima hi trobem el primer Mercedes, en aquest cas el de Gary Paffet, amb un 1:25.658.

Qui també ha fet un bon paper avui ha sigut Adrien Tambay: després d’uns quants caps de setmana on semblava que no s’entenien gaire bé amb el seu Audi, avui sembla que aquesta relació ha millorat. Hem pogut veure al pilot francès rodar sense problemes sobre el traçat austríac i al final ha pogut marcar el 9è millor temps.

Malgrat la bona actuació dels Mercedes, la sorpresa ens la hem emportat amb el seu pilot estrella, Pascal Wehrlein. El jove pilot alemany no ha pogut lluir-se com fa de costum: ha sigut el pilot que menys voltes ha fet sobre el RedBull Ring, i ha marcat el pitjor temps dels de l’escuderia de l’estrella.