El pilot dels Emirats Àrabs Units, Rashid Al Dhaheri ha vençut la segona cursa de les WSK Super Master Series a la categoria Mini, que s’ha disputat al South Garda Karting, ubicat a Lonato, Itàlia. El de Parolin ha vençut en un final foto-finish entre quatre pilots.

La final de Mini s’iniciava amb el propi Rashid Al Dhaheri (Parolin / TM Racing / Vega) en pole position, seguit del Kart Republic d’Akshay Arjun Bohra (Parolin / TM Racing / Vega) en el lloc de contrapole.

Al Dhaheri començaria liderant la prova però un fort impacte al revolt 3 entre Tom Braeken (Parolin / TM Racing / Vega), Dion Gowda (Parolin / TM Racing / Vega) i Juan Francisco Soldavini (Lenzokart / LKE / Vega) causava immediatament la bandera vermella.

El xoc entre aquests pilots va ser tant fort que tant Gowda de l’equip Baby Race Driver Academy com Soldavini de l’equip Novalux Racing Team, van haver de ser traslladats amb ambulància al hospital. Braeken va sortir-ne totalment il·lès.

Amb l’accident, la cursa va estar en situació de bandera vermella per més d’una hora. En reiniciar-se, Rashid Al Dhaheri va mantenir el liderat seguit d’Alex Powell (Energy / TM Racing / Vega), campió de les WSK Final Cup 2018.

Al Dhaheri, va mantenir el pilot jamaicà darrere seu per una distància mínima durant tota la cursa. Una cursa que es va concluir amb un final de foto-finish a la recta de meta on Al Dhaheri assolia la victòria per tant sols 0.051 segons sobre Ean Eyckmans (Parolin / TM Racing / Vega) amb Andrea Filaferro tercer a 0.091 segons i Alex Powell del equip Energy Corse en quarta posició a 0.185 segons.

Pel que fa al campionat, el pilot de Parolin Racing Kart, Rashid Al Dhaheri s’ha imposat en ambdues finals i això el permet estar en un sòlid primer lloc del campionat amb 176 punts, 60 més que el pilot de Baby Race Driver Academy, Ean Eyckmans. Tercer a 91 punts es situa Alex Powell.

La propera ronda del campionat de les WSK Super Master Series 2019 es disputarà al Circuit Internacional de La Conca, ubicat al sud d’Itàlia, d’aquí a dues setmanes.