El britànic Jamie Day ha aconseguit la victòria en la categoria OK Junior durant la segona ronda de les WSK Super Master Series al South Garda Karting de Lonato, Itàlia. Day ha aprofitat l’accident entre Bedrin i Severiukhin per creuar la meta en primera posició per davant de Ten Brinke i Zhivnov.

Després d’un cap de setmana de domini absolut per part de Nikita Bedrin (Tony Kart / Vortex / Vega), en que el rus havia aconseguit la victòria en totes les mànigues eliminatòries en les que ha disputat, i la victòria en la prefinal, Bedrin no era qui sortia en pole position per la final sinó que aquesta posició era per Andrea Kimi Antonelli (KR / IAME / Vega).

A la sortida, Andrea Kimi Antonelli de l’equip Rosberg Racing Academy mantenia la primera posició i immediatament s’escapava de la resta de competidors que entrarien en la lluita per la segona posició.

Una segona posició en la qual es consolidava Nikita Bedrin de l’equip Tony Kart Racing Team, que després d’una mala sortida on baixaria fins la cinquena plaça, només necessitaria de 3 voltes per escal·lar al primer lloc.

Però la final va ser una cursa de sorpreses. La primera va ser veure com Andrea Kimi Antonelli havia d’entrar a box per col·locar bé el seu puntó. Això permetia a Nikita Bedrin prendre el liderat al voltant de la volta 7.

Nikita Bedrin, liderava comodament per davant de Thomas Ten Brinke (FA Kart / Vortex / Vega) i Artem Severiukhin (Tony Kart / Vortex / Vega). Ten Brinke seria superat per Severiukhin al cap de dues voltes, també el superaria Jamie Day (Exprit / Vortex / Vega).

Al arribar a l’última volta, Severiukhin intentava la maniobra sobre Bedrin però els dos es tocarien en un espectacular accident que va fer enfadar molt al pilot de Tony Kart que va arribar a les mans amb el seu compatriota, segons algunes fonts.

Aquest accident, va permetre a Jamie Day aconseguir la seva primera victòria internacional creuant la meta amb el seu Lennox Racing Team. El pilot de Ricky Flynn Motorsport, Thomas Ten Brinke repeteix podi en el campionat amb la segona posició, mentre Andrey Zhivnov de l’equip Kosmic Racing Department assolia l’últim esglaó del podi.

El campionat s’estreny més que mai. Rafael Camara de l’equip Birel ART Racing perd el liderat al no haver aconseguit arribar a la final. És el jove de Rosberg, Andrea Antonelli qui passa al capdavant de la classificació amb 94 punts, 4 punts més que Thomas Ten Brinke i 5 més que Camara.

Pel que als catalans, Josep Maria Martí va ser l’únic representant que va arribar a la final. El de Barcelona va sortir en la posició 16 de la graella de sortida i després de remuntar diverses posicions, un toc amb Enzo Trulli el va deixar fora de combat en un cap de setmana en què va tornar a estar entre els primers guanyant eliminatòries.

Ara una setmana de descans abans d’afrontar la tercera ronda de les WSK Super Master Series al Circuit Internacional de La Conca.