Per quart any consecutiu, el pilot participarà en una visita benèfica. Serà el proper dijous 28 de febrer i els fons recaptats es destinaran íntegrament a Juegaterapia.

El Circuit de Barcelona-Catalunya organitza una visita solidària el proper dijous 28 de febrer amb la col·laboració de Carlos Sainz. L’activitat comença a ser tota una tradició: aquest 2019 marca el quart any consecutiu que el pilot de casa i la pista mundialista s’alien amb un fi benèfic. A més, serà durant la segona setmana dels Formula 1® Test Days, un marc immillorable. Només un grup reduït de persones podrà conèixer personalment al madrileny, així com demanar-li fotos i autògrafs.

També estarà present el periodista Josep Lluís Merlos, que farà una xerrada sobre F1®, comentant algunes de les novetats d’aquest any, entre altres coses. Els assistents podran visitar les instal·lacions del Circuit, fins i tot fer una volta pels vials de servei de la pista. El pàdoc, direcció de cursa o el mateix podi són zones que podran veure molt de prop.

L’entrada té un preu de 100 euros i els beneficis obtinguts es destinaran íntegrament a Juegaterapia, una fundació que treballa per a millorar la vida dels nens malalts de càncer.

Programa

11:45 h – Inici visita
12:00 h – Tour pàdoc
12:30 h – Volta als vials
13:00h – Tour instal·lacions
13:30 h – M&G Carlos Sainz
13:45 h – Xerrada Josep Lluis Merlos
14:30 h – Fi visita

Comunicat de premsa del Circuit de Barcelona-Catalunya