El australià Thomas Randle ha aconseguit la seva primera victòria a la Toyota Racing Series, en la segona cursa de Ruapuna (Nova Zelanda), gràcies a les penalització de Taylor Cockerton i Pedro Piquet. Verschoor i Armstrong completen el podi.

La cursa 2 s’iniciava amb graella invertida entre els 6 primers amb un Pedro Piquet començant des de la pole position per darrere de Taylor Cockerton. El neozelandès de seguida superaria al brasiler que es trobava sota pressió de Thomas Randle.

Tot i això Piquet aniria retallant la distància amb Cockerton amb la volta ràpida de la cursa, acabant a menys de dos segons del kiwi. I Randle acabava a 2 dècimes del brasiler.

Per darrere la lluita pel podi en quarta posició finalitzava Richard Verschoor, seguit del guanyador de la primera cursa, Marcus Armstrong.

En sisena posició finalitzava Ferdinand Habsburg, seguit de Brendon Leitch. La setena posició se la disputaven Enaam Ahmed i Jehan Daruvala però tots dos tindrien un toc que acabaria amb l’abandonament del pilot jove de Force India.

Tancaven les 10 primeres posicions, Shelby Blackstock, Kami Laliberté i Harry Hayek.

Però després de la cursa els comissaris sancionaven al guanyador d’aquesta, Taylor Cokerton en 10 segon per ubicar malament el seu cotxe a la sortida. També era sancionat Pedro Piquet amb 30 segons per defensar-se massa agressivament sobre Randle, qui gràcies a aquesta penalització guanyava la cursa.

Resultats:

1 Thomas Randle

2 Richard Verschoor

3 Marcus Armstrong

4 Taylor Cockerton

5 Ferdinand Habsburg

6 Brendon Leitch

7 Shelby Blackstock

8 Kami Laliberté

9 Harry Hayek

10 Keyvan Andres