Jehan Daruvala ha aconseguit la victòria en l’última cursa de la primera ronda de la Toyota Racing Series al circuit de Ruapuna, en la batejada cursa “Lady Wigram Trophy”. El jove de Force India s’ha imposat en un caòtic final. Richard Verschoor surt líder del campionat.

El pilot de M2 Competition, Jehan Daruvala sortia des de la pole position en la última cursa del cap de setmana, després de superar al seu company d’equip Marcus Armstrong en una mil·lèsima en la classificació d’ahir.

Daruvala ha aconseguit liderar tota la cursa tot i els múltiples cotxes de seguretat i una bandera vermella.

Daruvala que liderava la cursa en les primeres voltes per davant de Enaam Ahmed (Giles Motorsport), aconseguia un còmode avantatge sobre el britànic abans de la primera neutralització de la cursa, causada per la sortida de pista de Nikita Lastochkin (Victory Motor Racing).

En marxar el cotxe de seguretat, Keyvan Andres Soori (Giles Motorsport) patia una virolla a més d’altres incidents que causaven la bandera vermella.

En reiniciar-se la cursa, al cap d’unes voltes el jove pilot de Ferrari, Marcus Armstong tenia un accident amb Harry Hayek (Giles Motorsport) que causava l’últim cotxe de seguretat del dia.

Amb la bandera verda, Daruvala va aguantar la pressió d’Ahmed per aconseguir la victòria. Pedro Piquet aconseguia superar a Ferdinand Habsburg (M2 Competition) i Richard Verschoor (Giles Motorsport) per acabar en l’últim esglaó del podi, per davant de Verschoor i Habsburg, quart i cinquè respectivament.

Pel que fa al campionat, Richard Verschoor lidera el campionat de pilots després de la primera ronda, amb 3 punts de marge sobre Thomas Randle, 24 punts per darrere el australià es situa Jehan Daruvala.