L’estonià de 18 anys deixa l’equip Prema Powerteam per unir-se al equip Hitech GP per disputar la temporada 2017 de la FIA Formula 3 Europea.

Ralf Aron ha estat realitzant ja aquesta post-temporada forces entrenaments amb l’equip anglès, tant en els circuits de Barcelona com el de Jerez. Les bones sensacions amb l’equip i amb el cotxe han conclòs amb l’acord entre els dos bàndols.

És el primer pilot que és confirmat a l’equip, i s’espera en endavant que es confirmin tan Nikita Mazepin com Jake Hughes.

Declaracions:

Ralf Aron:

“Estic content amb la meva primera temporada a la Fórmula 3. Està clar que com cada temporada hi ha coses que poden millorar i m’hagués agradat fer-ho millor, però és un campionat dur i necessites ser constant allà on vagis.

“Hitech GP ha fet una feina molt important aquest any i confio que em donaran un cotxe per lluitar per posicions capdavanteres la propera temporada. M’he sentit com a casa desde que vaig començar a entrenar amb ells.”

Oliver Oakes, Cap de l’equip Hitech GP:

“Ralf Aron ha demostrat aquesta temporada que pot lluitar amb pilots amb més experiència que ell i tenir grans resultats durant l’any. Hem seguit el seu progrés, ja que era un pilot a qui tenir l’ull a sobre a la Fórmula 4, i estem molt impressionats amb tot el que hem vist.

“Tenir en Ralf amb nosaltres el 2017 és fantàstic per l’equip i estem confiats que serem un rival dur per al campionat”