L’equip Tech 1 Racing ha anunciat recentment els seus pilots que competiran al Eurocup Formula Renault 2.0 el proper 2017, es tracta de Gabriel Aubry, Thomas Neubauer, Thomas Maxwell i Max Fewtrell.

Un dels equips estrella de la Fórmula Renault 2.0, Tech 1 Racing, liderat per Simon Abadie ha anunciat aquesta setmana els seus pilots per a la temporada 2017.

Gabriel Aubry és el únic que continua al equip després de participar amb els de Tolosa aquest 2016. El pilot de 18 anys serà el líder del equip i el pilot que lluitarà pel títol. A més a més el francès utilitzarà el cotxe que va conduir Dorian Boccolacci –qui ha estat el subcampió.

Un altre francès, Thomas Neubauer s’uneix a l’equip occità on farà la seva primera temporada completa en monoplaces després d’unes curses a la Fórmula Renault 2.0 NEC i a la V de V Series.

Un altre Thomas, en aquest cas Maxwell, s’uneix a l’equip essent el primer australià que participarà amb la formació francesa després de Daniel Ricciardo. De Maxwell destaca el setè lloc en la BRDC British F3.

Finalment el quart cotxe és per Max Fewtrell qui ha aconseguit el campionat a la British F4 gràcies a la seva constància.