Jehan Daruvala s’uneix a l’equip Carlin per a la temporada 2017 de la FIA Formula 3 Europea.

El jove pilot de Force India s’uneix al equip britànic per fer el salt de la Fórmula Renault 2.0 a la Fórmula 3. Daruvala de només 18 anys va inciar-se al karting als tretze anys l’any 2011.

El 2015 va fer el salt a la Formula Renault 2.0 NEC on va ser el segon millor rookie, acabant en cinquena posició en el campionat. També va realitzar alguna cursa a les categories Eurocup i Alps on va fer una pole i dos podis.

El 2016 va fitxar per l’equip Josef Kaufmann Racing per competir en el NEC i l’Eurocup. Era un dels candidats al títol però es va haver de conformar amb un novè lloc al Eurocup amb un únic podi, i la quarta plaça al NEC amb una victòria i 5 podis. També va participar en la Toyota Racing Series on va finalitzar com a subcampió amb 3 victòries i 6 podis.

Declaracions:

Jehan Daruvala:

“Estic gaudint molt conduint el Fórmula 3, noto que s’adapta molt bé al meu estil de conducció. Estic content de com han anat els entrenaments de post-temporada fins ara i tinc ganes de començar la meva primera temporada de Fórmula 3. Carlin és un dels millors en aquest negoci i es genial poder treballar per ells. També agreixo a Sahara Force India per el seu vital suport”

Trevor Carlin:

“És fantàstic tenir en Jehan amb nosaltres el 2017. Ja ha entrenat amb nosaltres amb el cotxe de Fórmula 3 i no tinc cap mena de dubte que serà competitiu ja des del seu debut. Serà de nou una temporada molt dura a la categoria però en Jehan és una incorporació forta al equip i ja tenim moltes ganes de que arribi la primera cursa.”