La primera cursa al circuit de Hockenheim (Alemanya) ha començat en mullat, i amb un Marcciello sortint des de la pole, la sortida li ha anat molt bé, gracies això, a la segona volta ha pogut treure-li 5 segons a Serrallés. A menys d’un segon el seguia Blomqvist amb un ritme de cursa d’infart. L’avantatge del jove pilot, de l’equip Prema Motorsport, a mida que passaven les voltes, anava fent més gran l’avantatge que tenia sobre el segon classificat, el de Fortec Motorsports concretament a 13 segons. A la volta 10 en Raffaele ha tingut un ensurt, l’ha provocat una virolla en que per sort, no li ha passat res hi ha pogut seguir en primera posició.

 

Malgrat perdre 10 segons en el petit accident. A la volta 14, com si no hagués passat res, l’italià, dominava amb una tranquilitat absoluta seguit encara de Félix Serrallés, amb Tom Blomqvist a poc més d’un segon.

Seven Müller de l’equip Ma-Con i Harry Tiknell de l’escuderia Carlin, anaven rodant a 19 segons del cap de cursa completant les 5 primeres posicions.

Durant aquesta estona han passat mil coses al mig de la cursa, com les sortides de pista

de pilots com la Colombiana Tatiana Calderon, o el company d’equip de Raffaele, Eddie Cheever entre altres, destacant els 5 abandonaments que hi han hagut.

Hi havien molts accidents lleus, provocant banderes grogues, amb el resultat que no és podia conduir massa ràpid, això ha fet que l’organització a decidís aplicar a la volta 15 un compte enrere de 5 minuts.

Tot s’ha mantingut igual al cap davant excepte a la cua on alguns pilots lluitaven per aconseguir uns quants punts.

Però res ha canviat i a l’última volta, la 19, I Marciello ha aconseguit una merescuda victòria seguit del pilot nord-americà Félix Serrallés. Tancant el podi hi havia el britànic Tom Blomqvist.