Dorna Sport va anunciar una extensió de contracte de MotoGP a Argentina assegurant la seva participació en el circuit de Termas de Río Hondo fins la temporada 2021.

El Gran Premi de la República Argentina ha tingut lloc a Santiago del Estero des de la temporada 2014 de MotoGP, abans es van celebrar les carreres de la categoria a Buenos Aires durant 10 anys, i la primera va tenir lloc el 1961.

L’anunci de l’extensió va ser realitzat per Dorna en un esdeveniment especial al qual van assistir el governador de Santiago del Estero, Gerardo Zamora i el director d’operacions de Dorna, Carles Jorba, juntament amb el president de OSD, Orly Terranova.

“Hem anunciat el sisè Gran Premi d’Argentina consecutiu a Termas de Río Hondo i hem signat una extensió de contracte per al 2020 i 2021″, va dir Zamora. Dorna Sports ha invertit en nosaltres una vegada més”.

“Estem orgullosos perquè moltes persones apassionades han treballat per aconseguir això. Treballar en la infraestructura pública juntament amb la inversió privada. I estem contents perquè, cada cap de setmana de curses, la quantitat de fanàtics ha augmentat, el que ha tingut un impacte positiu i específic en l’esport en l’economia de Termas de Río Hondo i, més indirectament, a la regió”.

“Aquells que encara no han pogut estar a un Gran Premi a l’Argentina ara tenen l’oportunitat de fer-ho en els pròxims tres anys per veure l’abast espectacular d’un esdeveniment de MotoGP“, va resumir.

Jorba de Dorna va afegir: “Per primera vegada hi ha hagut continuïtat, perquè tots hem treballat molt en això des 2014, quan va començar. Aquesta extensió ens permet continuar la feina que s’ha fet fins ara i fer-ho amb entusiasme donada la increïble importància del mercat llatinoamericà per MotoGP.”

“Els pilots, els equips i els socis senten que Termas de Río Hondo ara està ben establert, els agrada la pista i les millores realitzades han estat contínues i sempre positives”.

L’esdeveniment de 2019 tindrà lloc durant el cap de setmana del 29 al 31 de març.