Sergey Sirotkin s’uneix a la llista de pilots d’Audi al “Test de Pilots Joves” de DTM durant tres dies a Jerez.

L’ex pilot de la Fórmula 1, que va ser reemplaçat per Robert Kubica a Williams per a la temporada 2019, manejarà la versió 2018 de l’automòbil Audi RS 5 DTM a Jerez després d’una addició tardana a la llista dels noms anunciats anteriorment.

Sirotkin va disputar la seva última carrera de F1 amb Williams a Abu Dhabi i va acabar la seva primera temporada amb un punt al seu nom, obtenint la seva primera prova en una maquinària diferent en només dues setmanes mentre es contempla el proper pas juntament amb els seus patrocinadors russos, SMP Racing.

El test arriba com una sorpresa amb l’especulació de la seva unió a Ferrari com a pilot de desenvolupament, amb l’ex júnior de Mercedes Pascal Wehrlein com a competència per al lloc que va deixar lliure Daniil Kvyat, qui torna a la F1 amb Toro Rosso.

Ferrari tampoc comptarà amb els serveis d’Antonio Giovinazzi, qui tindrà la seva oportunitat a temps complet amb Sauber. Queda per veure el resultat del test de Sirotkin, que no tenia molta idea del seu futur quan se li va preguntar a Abu Dhabi.

El rus provarà el cotxe Audi DTM al circuit espanyol de Jerez juntament amb Benoit Treluyer, Frederic Vervisch, Mattia Drudi, Jonathan Aberdein, Sacha Fenestraz i Andreas Bakkerud. Drudi i Treluyer ja van tenir la seva oportunitat el dia 1.

Entre d’altres, BMW provarà a Nick Catsburg, Mikkel Jensen, Sheldon van der Linde i Nick Yelloly. El fabricant alemany busca completar l’últim seient DTM per a la temporada 2019 entre els pilots.

Tot i que Mercedes està fora de la sèrie de turismes, HWA seguirà manejant el cotxe en el test mentre es preparen per a la nova temporada amb Aston Martin Racing. L’equip correrà amb Jake Dennis, Jake Hughes, Thomas Preining i Ferdinand Habsburg.