Johnny Cecotto ha aconseguit la seva primera victòria a la nova Fórmula 3.5 V8 durant la primera cursa al circuit del Hungaroring. Tot ha estat gràcies a un error final de Tom Dillmann, que ha acabat segon per davant de Louis Deletraz.


Tom Dillmann sortia disparat a la sortida i s’ha aferrat al liderat de la cursa, el que feia preveure un passeig del pilot anglès pel circuit del Hungaroring, a Budapest. Tot i dominar la primera part de la cursa, un error final del d’AVF li va costar el triomf en benefici de Johanny Cecotto, que va aconseguir així la seva primera victòria en aquesta categoria de la Fórmula 3.5 V8.

El podi el va acabar de tancar Louis Deletraz, que per enèsima vegada va acabar la carrera com el millor novell, a més de confirmar el seu gran talent i rendiment en aquesta categoria. El suís va poder mantenir a ratlla el Cremen d’Aurélien Panis i el SMP Racing de Matthieu Vaxivière, que va tancar el Top 5 d’aquesta primera mànega de curses.

En sisena posició va acabar el Lotus de Roy Nissany, seguit del Teo Martín d’una més que excel·lent Beitske Visser, que va poder aconseguir un bon grapat de punts gràcies a aquest setena posició. Després d’ella va finalitzar el brasiler de Fortec, Pietro Fittipaldi, que va ser perseguit per Yu Kanamaru i el seu compatriota Vitor Baptista, que van completar la zona privilegiada dels punts.

Avui s’han presenciat a més a més, quatre abandonaments. En primer lloc ha estat el SMP Racing de Matevos Isaakyan, però tot seguit s’ha protagonitzat l’incident de la carrera, quan Alfons Celis Jr no deixava prou espai a la xicana i provocava el contacte amb el rus Egor Orudzhev, que a dia d’avui després de tres curses no ha sumat encara ni un sol punt. Finalment, Giussepe Cipriani va abandonar al final de la carrera per un problema mecànic en el seu Durango.

Així doncs, malgrat aquesta derrota final de Tom Dillmann en el dia d’avui, el pilot anglès segueix al capdavant de la general del campionat amb 51 punts, encara que tan sols un més que Louis Deletraz, el qual havia sortit líder d’Aragó. Aurélien Panis es manté tercer a tan sols quatre punts del liderat, mentre que Cecotto ascendeix al quart lloc després d’aquesta victòria amb 35 punts, set més que Vaxivière.