Ed Jones puja al esglaó més alt del podi per primera vegada aquesta temporada, després de liderar la cursa de principi a fi. Felix Serralles en segona posició completa el doblet per Carlin, mentre que Zach Veach completa el podi.

El tercer cap de setmana de la Indy Lights es presentava amb un a interessant primera graella amb Jones i Stoneman. Però el darrer esmentat, patia un problema abans de sortir que l’obligava a sortir des de l’última posició, i qui finalment es retirava per problemes mecànics

A la sortida, Jones mantenia el primer lloc seguit d’RC Enerson i Felix Rosenqvist, mentre Santiago Urrutia pujava a la quarta posició. Al darrere destacava la gran sortida des del quinzè lloc fins el desè, per part de Zachary Claman de Melo.

A la tercera volta, Rosenqvist era pressionat per Urrutia, tant era així que el campió de la Pro Mazda tocava al campió de la FIA Formula 3 Europea, provocant l’abandonament del suec i la primera bandera groga del dia. Urrutia rebia un penalització que el feia baixar fins l’última posició, a més de que l’uruguaià necessitava reparar l’aleró davanter danyat.

Gràcies a aquest fet, Scott Hargrove pujava al tercer lloc. El pilot del Team Pelfrey al tornar la bandera verda tacaria molt agressivament a Enerson, fins el punt de tocar-se, fent fora de pista al pilot d’Schmidt Peterson Motorsport. Un toc que danyava el cotxe de Hargrove qui s’havia d’aturar a box per retirar-se.

Amb l’accident – sense bandera gorga, Ed Jones seguia liderant per davant del seu company a Carlin, Felix Serralles. Els seguien Zach Veach (Belardi Auto Racing), Shelby Blackstock (Andretti Autosport) i Kyle Kaiser (Juncos Racing).

A partir d’aquí una cursa tranquil·la, on només hem contemplat l’abandonament de Kyle Kaiser, aparentment per problemes mecànics. Mentrestant, Jones i Serralles mantenien les distàncies en la lluita per la primera posició.

El pilot de la Unió dels Emirats d’Arabs aconseguia la seva primera victòria de la temporada, liderant un doblet de Carlin. És la primera victòria per Jones des de Long Beach 2015. Serralles i Veach completen el podi.

Resultats: 1 Jones 2 Serralles 3 Veach 4 Blackstock 5 Claman de Melo 6 Enerson 7 Piedrahita 8 Negrao 9 Kellett 10 Anderson 11 Urrutia 12 Alberico 13 Hargrove 14 Rosenqvist 15 Kaiser 16 Stoneman