El britànic aconsegueix un millor registre de 1’42.408 i estarà acompanyat a primera línia de graella per Folger i Cortese.


La pole position del Gran Premi Red Bull d’Espanya de Moto2 ha deixat com a referent aquesta tarda al Circuit de Jerez a Sam Lowes (Federal Oil Gresini Moto2), gràcies a un millor registre de 1’42.408. Al costat d’ell estaran en primera línia de graella els pilots de l’equip Dynavolt Intact GP, Jonas Folger i Sandro Cortese.

La segona línia de graella estarà integrada per Franco Morbidelli (Estrella Galicia 0,0 Marc VDS), Thomas Luthi (Garatge Plus Interwetten) i Lorenzo Baldassarri (Forward Team), ocupant la tercera Àlex Rins (Páginas Amarillas HP 40), Simone Corsi (Speed ??Up) i Àlex Márquez (Estrella Galicia 0,0 Marc VDS).

Des de la quarta línia partiran en cursa Luis Salom (Stop and Go Racing Team), Luca Marini (Forward Team) i el pilot japonès que havia dominat les dues sessions lliures de divendres, Takaaki Nakagami (Idemitsu Honda Team Àsia).

La sessió arrencava amb Corsi rodant en 1’42.653, molt a prop del millor temps del cap de setmana, però era relegat un moment després per Folger a la segona plaça. L’alemany baixava la referència fins 1’42.589. Instants després Corsi era víctima d’una caiguda en el revolt 13.

A 29 minuts per al final Folger continuava en primera posició, havent rebaixat el seu registre a 1’42.436, seguit llavors del seu company d’equip Cortese i de Morbidelli. Xavier Simeon (QMMF Racing Team) seria el segon pilot a ser víctima d’una caiguda, concretament al revolt 3.

A cinc minuts del final, els temps en les tres primeres posicions no variaven, tot i que precisament era en aquest moment quan Lowes es convertia en referència de la tanda amb un registre de 1’42.433, desplaçant així a Folger. No satisfet, Lowes rebaixava el seu temps a la volta següent fins 1’42.408, definitiva pole position en la categoria intermèdia.

Entre la resta dels pilots espanyols, Axel Pons (AGR Team) finalitzava dissetè, Julián Simón (QMMF Racing Team) 20è, Xavi Vierge (Tech 3 Racing) 22è, Edgar Pons (Pàgines Grogues HP 40) 23è i Isaac Viñales (Tech 3 Racing) 25è.

El Warm Up del Gran Premi Red Bull d’Espanya de Moto2 se celebrarà el diumenge a les 9:10 hora local, i està prevista la sortida de la cursa a les 12:20.