El pilot britànic Jack Aitken ha aconseguit transformar la pole position en victòria la circuit del Hungaroring en la Fórmula Renault 2.0 Eurocup. És la primera victòria pel de Fortec Motorsports al Eurocup. Leclerc completa el doblet de l’equip anglès i D’Agosto puja al podi per segon cop enguany.


 

Encara que la cursa s’ha declarat com a cursa sobre moll, la pista que ja estava prou seca com per a que tots els pilots decidissin sortir amb pneumàtics de sec. Jack Aitken sortia des de la pole position per primera vegada al Eurocup, igual que Malja en el segon lloc, primera vegada en el Eurocup. Leclerc i Schothorst completaven la segona línia amb De Vries cinquè. Bonifacio sortia novè, amb Olsen dotzè i Pizzitola divuitè, un bon panorama per Nyck De Vries per fer que aquesta cursa fos per ampliar encara més la seva distància en el campionat.

 

En la sortida Aitken mantenia el primer lloc seguit de Malja i Leclerc mentre que De Vries baixava al sisè lloc encara que Parry també l’avançava. De Vries tot i això aconseguia remuntar abans d’acabar la volta, situant-se altre vegada cinquè. Egor Orudhzev i Matt Graham abandonaven la cursa, igual que Martin Rump que patia una virolla al revolt 10 quan rodava desè. Això provocava l’entrada del Safety car. Destacava la remuntada d’Olsen que ja rodava novè i la de Pizzitola que ja era desè.

 

Quan el safety car va marxar de pista, D’Agosto va aprofitar la situació per atacar Malja i pujar al tercer lloc. Un Malja que De Vries també l’intentava avançar al revolt 12 però es sortia de pista i perdia dos llocs el de Koiranen GP. El ritme de Malja no era prou bo i en la volta següent rebia els atacs de molts pilots, però el suec mantenia el quart lloc, després de no deixar espai a Parry per a que el pogués avançar. En el mateix grup Pizzitola superava al seu company d’equip Steijin Shothorst, mentre que Olsen feia el mateix.

 

Finalment primera victòria de la temporada per Jack Aitken, Fortec Motorsports completa el doblet amb Leclerc al segon lloc. D’Agosto completa el podi amb Malja quart seguit per Parry, Albon, De Vries, Olsen, Pizzitola, Schothorst i Jörg.

 

Gràcies a la victòria, Aitken puja fins al vuitè lloc en el campionat i es consolida com el primer pilot de l’equip Fortec Motorsports. De Vries amplia en 2 punts més la seva distància amb Olsen que ara ja és de 46 punts. Bonifacio després de no puntuar avui baixa fins al cinquè lloc en el campionat a 78 punts de De Vries.