El pilot espanyol de l’Estrela Galícia, Alex Rins, s’ha imposat al seu company d’equip Alex Márquez en un final d’infart, els dos pilots separats per 42 mil·lèsimes. Tercer ha estat Jack Miller.

L’eixida va ser neta i sense incidents. Jack Miller va eixir i ràpidament va buscar escapar-se, després d’ell, Ajo i Márquez.

Poc després Márquez i Rins van superar a Ajo i van intentar donar caça a Miller.

A la volta 3, Rins va superar Miller que ara havia de defendre’s d’Alex Márquez que no volia que Rins s’escapara. En la mateixa volta, Miller va perdre dos posicions mes amb Márquez i amb Oliveira.

Matteo Ferrari se n’anava al sòl en la volta 4 sense conseqüències per a ell.

Miller continuava perdent posicions, esta vegada, Efrén Vázquez va ser qui li va avançar. Però després de perdre una altra posició més, esta vegada amb Isaac Vinyes, va tornar a agafar ritme i va pujar fins a la quarta plaça.

A falta de 15 voltes per al final, la cursa es va estabilitzar. Rins s’estava escapat amb Márquez i Oliveira darrere. Després d’ells, Jack Miller.

A falta de 12 voltes per al final, dos caigudes prou seguides, primer Ajo se n’anava al sòl i després, Oliveira que rodava tercer va fer el mateix. Miller va passar a ocupar l’últim calaix del podi.

A falta de 7 voltes per al final, Alex Márquez va agarrar el seu company d’equip Alex Rins.

A falta de 3 voltes per al final, primer intent d’avançament de Márquez a Rins que es defenia com podia.

Just abans d’entrar en l’última volta, Márquez va avançar a Rins però en l’última volta li va tornar l’avançament.

Finalment el vencedor va ser Alex Rins seguit del seu company d’equip Alex Márquez i del líder del mundial Jack Miller. Isaac Vinyes quart i Bastianini cinquè.