Norman Nato ha estat l’únic que ha pogut superar Roberto Merhi aquest cap de setmana que ha acabat segon. Després d’una sortida llampec, Nato es fa amb la seva segona victòria a la Fórmula Renault 3.5 Series. Pierre Gasly completa el podi després de remuntar.


 

Nato aconseguia avançar a Merhi a la sortida, mentre que Rolwand pujava al tercer lloc seguit per Van Buuren. Sainz baixava al cinquè lloc seguit per Gasly quan el Safety Car feia acte de presencia per un accident al primer revolt entre Buller, Sirotkin, Latifi i Tunjo que feia una volta de campana. Sirotkin abandonava per problemes de motor. A més a més començaven a caure algunes gotes al traçat hongarès.

 

Després de 15 minuts de cursa la bandera verda tornava a pista, amb un Merhi que pressionava a Nato pel primer lloc. Sainz, Gasly, Jaafar, Stevens i Latifi s’aturaven a box de seguida per posar pneumàtics nous. Rowland, Sørensen i Laine ho farien en la volta següent. Rowland aconseguia mantenir la posició amb Gasly que ja havia avançat Carlos Sainz.

 

Merhi s’aturava 2 voltes més tard, el pilot castellonenc sortia just per davant de Rowland. Nato s’aturava en la volta següent per tal de mantenir el liderat virtual, cosa que aconseguia. Tots dos pilots s’havien escapat de Rowland i Gasly. El francès ho sabia i per això s’afanyava en superar el de Fortec a la volta 12. Amb el tercer lloc virtual, Gasly començava a retallar la distància amb els líders.

 

A la volta 16 un cop completades totes les aturades a box, Nato liderava seguit per Gasly, Rowland, Van Buuren (l’estratègia de rodar primer i aturar-se tard li ha funcionat), Sainz que era atacat per Jaafar i Vaixivière, seguit de Sørensen i Stevens en el top 10.

 

Vaxivière veia que tenia més ritme que els seus pilots del davant i superava a Jaafar per l’exterior al revolt 3, una gran maniobra per part del francès. Nato aconseguia fer-se una distància de seguretat amb Merhi que ja era atrapat per Gasly que havia retallat fins a 6 segons.

 

Merhi ara és a 16 punts de Sainz en el campionat. Gasly segueix tercer a 41 punts. Rowland es quart a 54. Nato gràcies a la victòria, la segona del any, puja al setè lloc en el campionat.